Finance.ua запрошує користувачів до розмови з Президентом АУБ Олександром Анатолійовичем Сугоняко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Finance.ua запрошує користувачів до розмови з Президентом АУБ Олександром Анатолійовичем Сугоняко

407
12 серпня на Finance.ua відбудеться відеоінтерв’ю з Президентом Асоціації українських банків (АУБ) Олександром Анатолійовичем Сугоняко, запитання для якого готуються виключно читачами порталу.
За прогнозами Finance.ua, однією з найочікуваніших для користувачів є думка відомого українського економіста стосовно можливих наслідків отримання Україною «найсвіжішого» траншу від МВФ. Упродовж двох із половиною років у вітчизняну економіку увіллється понад 15 мільярдів доларів. Але не всі вітчизняні фахівці-економісти розділяють захват владних мужів з приводу отримання державою цих коштів.
Нагадаємо, що Олександр Анатолійович Сугоняко працював у команді розробників сучасної національної грошової системи України. З квітня 1993 року - незмінний Президент Асоціації українських банків.
Наш гість – організатор низки міжнародних і національних конференцій та автор книг "Банки: проростання крізь постсоціалізм", "Україна: повернення до себе" та чисельних публікацій з питань фінансів, економіки, політики.ипуск серії книг з проблем впровадження та стабілізації національної валюти та розвитку банківської системи. У 2003 році нагороджений почесним званням “Заслужений економіст України”.
Finance.ua запрошує читачів, які цікавляться фінансовою аналітикою, ставити питання пану Сугоняко до 11 серпня на сторінці Відеоінтерв’ю з Олександром Анатолійовичем Сугоняко
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас