На фондовому ринку присутній позитив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На фондовому ринку присутній позитив

Фондовий ринок
249
На українському фондовому ринку після відкриття торговельної сесії в понеділок, 2 серпня, спостерігається позитивна динаміка. Як зазначає Володимир Олексюк, експерт аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, індекс української біржі UX знаходиться в зеленій зоні, додавши +0,89%. Індекс ПФТС, як більш інертний, підвищився на +0,37%, чому сприяє ранкове помірно позитивне зовнішнє тло.
В п'ятницю американський ринок закрився разноспрямовано, сьогодні американські ф'ючерси (Dow Jones, S&P 500, NASDAQ) торгуються в плюсі.
На азійських майданчиках спостерігається зростання провідних індексів: китайський China Shanghai Comp +1,33%, японський Japan Nikkei 225 +0,35%, гонгконзький Hang Seng додає +1,87% на тлі позитивної звітності компаній Honda і Hyundai.
В лідерах зростання на Українській біржі металургійний сектор: Алчевський металургійний комбінат (ALMK) додав +8,38%, Єнакіївський металургійний завод (ENMZ) підвищився на +4,74%. Гірше за ринок виглядають акції Укрнафти (UNAF) -3,44%, а також акції ММК ім. Ілліча (MMKI), які просіли на -31,32% при 51-ій операції.
Сьогодні до кінця дня торги на фондових майданчиках проходять в зеленій зоні з більшості паперів. Закриття Української біржі вірогідне підвищенням індексу UX на +1%. На сьогоднішні торги може вплинути запланований вихід фінансових звітів компаній Fannie Mae і Freddie Mac, публікація індексу ділової активності у виробничому секторі за липень і витрат на будівництво в США, а також виступ глави Казначейства США Т. Гейтнера.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас