Азаров: Населення буде платити за реальні послуги підприємств ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Населення буде платити за реальні послуги підприємств ЖКГ

Енергетика
1130
Підприємства житлово-комунального господарства повинні надавати населенню якісні послуги. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомили в прес-службі Партії регіонів.
"Перед підприємствами житлово-комунального господарства уряд поставив завдання не перекладати на людей свою безгосподарність. Населення повинне оплачувати за реальні послуги, а не за холодні батареї або відсутність води в крані", - заявив прем'єр.
За його словами, для кожного конкретного регіону будуть встановлені різні тарифи залежно від їх якості і витрат житлово-комунальних підприємств. Цим займеться Національна комісія з регулювання тарифів на послуги житлово-комунального господарства, рішення про створення якої було прийняте Урядом. Так, Комісія подаватиме на розгляд уряду пропозиції про необхідність корегування тарифів в областях, передає Урядовий портал.
Водночас прем'єр спростував чутки, що нібито уряд України має намір провести другий етап підвищення тарифів на газ для населення. За його словами, для цього немає підстав. Зокрема, в Меморандумі про співпрацю з МВФ говориться про зобов'язання України встановити обгрунтовані тарифи на ті послуги, які надають житлово-комунальні підприємства.
"Обгрунтовані - тобто що відповідають реальним витратам. Першим етапом було ось це рішення про оптимізацію тарифів", - пояснив М.Азаров.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас