ДПА: Працівники самі мають прагнути до легалізації зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПА: Працівники самі мають прагнути до легалізації зарплат

Казна та Політика
811
За 6 місяців 2010 року співробітниками підрозділів оподаткування фізичних осіб ДПА Львівської обл. перевірено 402 юридичні й фізичні особи, донараховано 16146 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб, пені і штрафних санкцій. До 124 порушників податкового законодавства (посадові особи підприємств, установ, організацій і громадяни - суб'єкти підприємницької діяльності) застосовані адмінштрафи на загальну суму 6,4 тис. гривень. Про це повідомили в прес-центрі ДПА Львівщини.
В переважній більшості виявленими порушеннями є невиконання, недоутримання і неперерахування (або невчасне перерахування) до бюджету суб'єктами господарювання податку з доходів фізичних осіб з сум заробітної плати, за рахунок виплати матеріальних і соціальних благ - 132 випадки, виплати заробітної плати за рахунок "тіньових коштів" - 15 випадків.
З метою погашення заборгованості з виплати заробітної плати і податку з доходів фізичних осіб співробітниками державних податкових інспекцій області організовано 84 зустрічі з суб'єктами господарювання. В результаті вжитих заходів підприємствами області погашена заборгованість із заробітної плати в сумі 34589,9 тис. гривень.
В ДПА відзначають, що "захотіти "легалізувати" свою зарплату повинні самі працівники. Для цього можна скористатися телефоном довіри ДПА.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас