Торги на фондовому ринку сьогодні будуть проходити у позитивній зоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торги на фондовому ринку сьогодні будуть проходити у позитивній зоні

Фондовий ринок
148
Перед відкриттям вітчизняного фондового ринку сьогодні, 21 липня, склалось помірно позитивне зовнішнє тло. Як зазначає Володимир Олексюк, експерт аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, українська біржа відкрилася зростанням індексу UX на +0,5%, індекс ПФТС, як більш інертний, додав +0,24%.
Після вчорашнього виходу квартальної звітності компанії Apple, результат якої виявився кращим за очікування аналітиків (прибуток компанії збільшився до 3,25 мільярдів доларів проти 1,83 мільярдів доларів роком раніше), ринок в США розвернувся, продемонструвавши зростання (Dow +0,74%, S&P 500 +1,14%, Nasdaq +1,1%). Позитив був підхоплений сьогодні з новою силою. Європейські майданчики знаходяться в зеленій зоні, додаючи від 1% до 2 %. Азійські ринки відреагували на новини стриманіше, за підсумками торгів індекс Nikkei 225 знизився на 21,63 пунктів (-0,23%).
На сьогоднішні торги на фондових майданчиках впливатимуть виступ в Конгресі глави ФРС і публікації звітності компаній Wells Fargo, Morgan Stanley, Coca-Cola. Торги до кінця поточного дня будуть проходити в позитивній зоні, зростання індексів буде помірним.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас