Москаль: Такого жирування не було при жодному міністрі МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль: Такого жирування не було при жодному міністрі МВС

Казна та Політика
1432
Рішення Міністерства внутрішніх справ купити дорогі автомобілі є знущанням з рядових міліціонерів, зарплата яких складає 1 тис. 300 грн. Про це заявив міністр внутрішніх справ опозиційного уряду, депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Геннадій Москаль, коментуючи оголошений в липні міністерством тендер на придбання чотирьох автомобілів Mercedes Е350 загальною вартістю близько 2 млн. грн., чотири Audi А6 вартістю 35-73 тис. євро і дванадцяти Toyota Camry.
"Такого жирування і такого панства не було при жодному міністрі МВС. Це демонструє, що міліційне начальство хоче бути панами, тоді як всі інші міліціонери будуть рабами і ходитимуть пішки", - вважає Г.Москаль.
"Ці автомобілі - Mercedes, Audi і Toyota Camry - будуть використані на потреби виключно керівництва міністерства. Ось якби МВС оголосило тендер на закупівлю "УАЗиків" або Skoda, або інших автомобілів, тоді було б зрозуміло - ці авто сьогодні дуже потрібні черговим частинам, патрульно-постовій службі, "Беркуту", оперативним підрозділам. А ця покупка - для міліційної "верхівки", яка живе сама по собі, а особовий склад - сам по собі. Звідси і самі гірші результати роботи міліції за всі часи незалежності України, про що вже неодноразово говорилося. Звичайні міліціонери абсолютно не відчувають присутності керівництва МВС і його турботи", - заявив Г.Москаль.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас