На український ринок акцій повернувся оптимізм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На український ринок акцій повернувся оптимізм

Фондовий ринок
255
Зростання сировинних ринків і позитивні корпоративні звіти з Америки повернули на світовий ринок акцій оптимізм. Відкриття українських майданчиків проходить в такому ж ключі. Індекс української біржі на відкритті сьогодні, 14 липня, зріс до 2010,00, протестувавши рівень опору, сформований ще на початку поточного місяця. ПФТС торгується трохи краще, додавши 0,32%.
Індекс азіатської біржі MSCI Asia Pacific сьогодні зріс на 1,8. Звітність Intel, що вийшла на постмаркеті в США, дала потужний стимул для зростання акціям компаній технологічного сектора. У повідомленні від Intel оповістили рекордні дані щодо обсягу продажів у другому кварталі, а також підвищені прогнози по виручці на третій квартал до $11,6 млрд., перевищивши найсміливіші чекання аналітиків.
Проте, оцінюючи амплітуду руху цін на ринках, варто чекати повернення "ведмедів". Вже сьогодні, за оцінками Володимира Олексюка, експерта аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, можливий відкіт від досягнутих рівнів і повернення в червону зону світових індексів і українських зокрема. Завадити цьому можуть лише ще більш вражаючі, ніж вже показані, результати американських компаній та все ж зниження ринку буде просто відсунуто на один-два дні.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас