Тігіпко: Уряд розробляє механізми компенсації витрат населення у зв'язку з майбутнім підвищенням тарифів на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Уряд розробляє механізми компенсації витрат населення у зв'язку з майбутнім підвищенням тарифів на газ

Енергетика
3393
Уряд України в даний час розробляє механізми компенсації витрат соціально незахищеним верствам населення у зв'язку з майбутнім підвищенням тарифів на газ. Про це в коментарі журналістам заявив сьогодні віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко.
"Уряд зараз займається тим, щоб за будь-якого підвищенні цін на комунальні послуги, на газ не постраждало бідне населення", - сказав він.
С.Тігіпко відзначив, що відповідні механізми вже підготовлені і сьогодні планується прийняти відповідну постанову уряду.
"Йдеться про те, що якщо збільшуватиметься в сім'ях частка виплат на енергоносії, на комунальні послуги, щоб це компенсувала держава", - сказав він.
За словами віце-прем'єра, процедура компенсації буде нескладною.
С.Тігіпко відзначив, що сьогодні не можна обійтися без підвищення тарифів на газ для населення.
Як повідомлялося, згідно з постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України (№812 від 13 липня 2010 року) відпускні ціни на природний газ для населення, диференційовані за річним обсягом споживання і наявності або відсутності у абонента лічильника, з 1 серпня 2010 року зростуть на 50%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас