Єфремов пророкує держбюджет вчасно і кілька болючих років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов пророкує держбюджет вчасно і кілька болючих років

Казна та Політика
2311
Бюджет на 2011 рік буде затверджено до Нового року, упевнений лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
"Думаю, бюджет буде затверджений до кінця цього року. У нас не буде ситуації, коли ми увійдемо у наступний рік, не маючи бюджету. Це принциповий підхід нашої політичної сили до цього питання", - підкреслив регіонал.
Він також не виключає конфліктів в парламенті восени цього року у зв'язку з місцевими виборами і економічними реформами. "Будь-який парламент не застрахований від емоцій в питаннях, що розбурхують суспільство", - зазначив депутат.
При цьому Єфремов підкреслив, що Україна вступає в складний період реформ, які будуть болючими.
"Ми вступаємо в досить складний період реформ, перш за все, економічних. Має бути чітке розуміння, що, не провівши ці реформи, ми не поставимо країну на ті рейки, по яких вона успішно рухатиметься далі", - підкреслює регіонал.
"Період проведення реформ - це декілька років. Вони будуть дуже болючими. Будь-яка країна, що проводила ці реформи, стикалася з незадоволеністю людей на початковому етапі. Ми ризикуємо, причому досить серйозно в цьому плані. Проте при цьому розуміємо: якщо не проведемо реформи, найближчим часом не буде іншої політичної сили, яка узяла б на себе відповідальність за їх проведення", - зазначив він.
"Тому, розуміючи неминучість ризику, з яким ми зіткнемося, ми беремо на себе відповідальність за проведення реформ", - резюмував політик.
За матеріалами:
День
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас