Асоціація лідерів турбізнесу України закликає не відмовлятись від відпочинку в Туреччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Асоціація лідерів турбізнесу України закликає не відмовлятись від відпочинку в Туреччині

469
Туроператори, що входять до Асоціації лідерів турбізнесу України і охоплюють близько 70% українського ринку виїзного туризму, не відзначають зниження туристичного потоку з України до Туреччини. У АЛТУ заявляють про відсутність підстав для відмов туристам в поїздках до цієї країни.
"Туроператори, що входять до Асоціації лідерів турбізнесу України, не відзначають зниження турпотоку до Туреччини і не бачать підстав відмовлятися від турпоїздок до цієї країни", - повідомила керівник прес-служби асоціації Юлія Олійник.
Вона також додала, що туроператори АЛТУ гарантують виконання своїх зобов'язань із турпоїздок своїх туристів.
Нагадаємо, сьогодні, 13 липня, в Державній службі туризму і курортів закликали громадян України утриматися від поїздок до Туреччини. Пізніше в Держтуризмі уточнили, що мали на увазі поїздки за путівками турецького туроператора Karya Tour.
Як повідомлялося, в четвер, 8 липня, туристичне агентство SUNSPOT (партнер в Україні - Karya Tour), що працює на туристичних ринках України, Словаччини, Польщі, Угорщини по основному напряму Анталія (Туреччина), припинило свою діяльність.
У зв'язку із ситуацією, що склалася, Міністерство культури і туризму Туреччини, а також Губернаторство Анталії в п'ятницю, 9 липня, провели екстрені збори, в яких взяли участь представники Федерації готельєрів Туреччини, Об'єднання готельєрів Середземномор'я, авіаліній SKY, а також тур оператори TEZ Tour, ODEON, ANEX, TURTESS, що спеціалізуються в цих напрямках.
За підсумками зборів Губернаторством Анталії був створений комітет для врегулювання цієї ситуації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас