Тігіпко: Депутати не особливо активно голосують за введення податку на розкіш — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Депутати не особливо активно голосують за введення податку на розкіш

Казна та Політика
726
Для удосконалення Податкового кодексу досить внести 300 поправок. Про це заявив лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр Сергій Тігіпко в ефірі програми "Свобода слова". "Разом з підприємцями, працедавцями, Європейською бізнес асоціацією і Американською торговельною палатою ми доопрацювали всі зміни до Податкового кодексу. Там не 5,5 тисяч поправок, як декларували представники опозиції. Ідеальний Податковий кодекс вміщається у 300 поправок", - зазначив Тігіпко.
За словами віце-прем'єра, менше ніж через місяць доопрацьований разом з профільним комітетом ВР кодекс буде представлений громадськості. "Я думаю, тижні через три ви його побачите, так що давайте повернемося до цього питання трохи пізніше", - сказав лідер "Сильної України". За словами Тігіпка, новий Податковий кодекс зменшить кількість податків, ослабить загальний податковий тиск на економіку, зближуватиме бухгалтерський і податковий облік. Крім того, з часом в нього увійде і податок на розкіш. Податок на розкіш однозначно треба вводити, але річ у тому, що як тільки ми починаємо це робити, в Раді не особливо активно голосують за відповідний закон. Всі начебто підтримують, а достатньої кількості голосів закон не набирає. Такий розділ ми все одно внесемо, і постараємося аби він був проголосований", - заявив віце-прем'єр.
Тігіпко нагадав, що його команда - перші люди, хто впритул підійшов до створення Податкового кодексу. "Ті, хто сьогодні більш всього критикує Кодекс, мали можливість 5 років удосконалювати і змінювали законодавство, але замість цього сиділи, мовчали і нічого не робили... Ми взялися за ці зміни, і вам відверто говорю, якби у нас був ще тиждень, то ми б його прийняли до кінця цієї сесії", - підкреслив Тігіпко.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас