Литвин: Квиток в Раду коштує 5 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: Квиток в Раду коштує 5 мільйонів доларів

Казна та Політика
1629
За потрапляння в партійні списки депутати платили по 5 мільйонів доларів, а в їх появі в партійних списках винні ті, хто ці списки складав. Таку думку голова Верховної ради України Володимир Литвин висловив у прямому ефірі одного з телеканалів.
"Говорять, що "тушки" зрадили, переходять. А хто ж цих "тушок" записував у списки? Які вони гроші платили, щоб потрапити до партійного списку. Я скажу, що доходило до 5 мільйонів доларів", - сказав Литвин.
"Нічого плакати за "тушками", а потрібно відповідати за те, кого в списки провели і запитати з тих людей, які брали таких депутатів у списки", - відзначив голова Верховної ради.
За його словами, є деякі фракції і лідери в цих фракціях, які увійшли до парламенту за рахунок прізвища Віктора Ющенка і адміністративного ресурсу. "Він їх завів у парламент, а після цього вони побігли, створили свої політичні партії, плюнули на свого лідера. Це називається "тушками" гіршого варіанту, тому що саме ці люди найгучніше кричать і розповідають, що все не так", - вважає Литвин.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас