Набережну погрожують очистити від всіх ресторанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Набережну погрожують очистити від всіх ресторанів

1095
В транспортній прокуратурі запевняють: до кінця місяця на Набережній не залишиться жодного розважального закладу і готелю. "Порушено кримінальну справу за фактом незаконного використання набережної. Ресторан "Муракамі", який 8 липня було відшвартовано з 2-го причалу Набережного шосе, - лише початок", - попередили в прокуратурі. Нагадаємо, в четвер ресторан був оточений представниками столичної міліції і прокуратури.
Правоохоронці відрізували баржу від всіх комунікацій, спиляли громовідвід і навіть український прапор, після чого відтягнули ресторан під Рибальський міст. Адвокат мережі ресторанів "Козирна карта" Олександр Чорних, куди входить "Муракамі", розповів нам, що вони навіть не отримали постанови про порушення справи. "Досі нам виразно не пояснили, в чому ж ми "провинилися", але забрати баржу не дозволяють. У транспортній прокуратурі говорять, що ресторан ми можемо поставити в будь-якому іншому місці, але лише не там", - говорить Чорних. За його словами, під час перевезення "Муракамі" примудрилися розквасити - керівництво закладу оцінює збитки приблизно в 50 тисяч гривень.
В інших закладах на воді також з тривогою дивляться в майбутнє. "У нас зупинялися Пугачова, Киркоров, а нас хочуть прибрати", - обурилася дівчина на ресепшені в "Перліні Дніпра". Як розповіла нам Наталя Лурьє, співробітниця відділу зв'язків із громадськістю "Козирної карти", власники всіх закладів на воді (а їх на Набережній близько 20) скоро готуватимуть спільну акцію протесту. Неофіційно ресторатори говорять, що причина їх виселення в новому інвесторові. Ніби то він розраховує на всю Набережну, і заклади йому заважають
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас