Відбулася презентація нового приміщення АТ “Кредит Банк (Україна)”ХФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбулася презентація нового приміщення АТ “Кредит Банк (Україна)”ХФ

91
В урочистості з нагоди відкриття нового приміщення філії Банку у м. Харкові (вул. Петровського, 29а ) взяли участь Голова Правління “Кредит Банку (Україна)” Степан Кубів, представник KREDYT BANK S.A.(Варшава) Богдан Адамович, заступник Харківського Міського Голови Черненко Є.В., заступник начальника обласного управління НБУ Назарова Н.Л., Голова київського РВК Кононов В.Ф., генеральний консул Росії Корсун А.М., генеральний консул Республіки Польща Міхал Журавскі, а також партнери та клієнти Банку, представники ЗМІ.
Нова споруда збудована за вимогами європейських стандартів, її загальна робоча площа складає 922 кв.м. На думку фахівців та клієнтів Банку аналогів нового приміщення в м. Харкові немає.
З моменту переїзду філії до нового приміщення кількість клієнтів збільшилася у 2 рази, зросла також прибутковість філії.
Це вже третя у поточному році презентація новозбудованих приміщень Банку. На сьогодні мережа філій та відділень АТ “Кредит Банк (Україна)” складає: 18 філій та 29 відділень у 15 областях України та АР Крим.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас