Американська компанія припинила судовий розгляд стосовно уряду України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська компанія припинила судовий розгляд стосовно уряду України

Енергетика
1143
Американська енергетична компанія Vanco Energy Co. заявила, що вона припинила розгляд арбітражної справи проти українського уряду про відкликання ліцензії на розвідку і видобуток нафти і газу на шельфі Чорного моря.
Уряд України в 2008 р. вийшов із спільного підприємства з дочірньою компанією Vanco Energy і анулював її ліцензію стверджуючи, що Україна не отримує достатньо прибутку від партнерських відносин.
Сьогодні компанія Vanco Prykerchenska (Британські Віргінські острови) повідомила про спільне з кабінетом міністрів України призупинення на 3 місяці судового процесу в Арбітражному інституті Торгівельної палати Стокгольма і початку переговорів, метою яких є мирне врегулювання даної суперечки.
"Наша позиція полягає в тому, щоб частиною можливої мирової угоди стали гарантії, які б впродовж всього періоду реалізації проекту розробки Прикерченської ділянки континентального шельфу Чорного моря убезпечили нашу компанію від того втручання і блокування діяльності", - відзначив президент Vanco Prykerchenska Джим Баун.
Керівник Vanco Prykerchenska також відзначив, що в сторін є всі шанси вирішити спірні питання і підписати мирову угоду.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас