Парламент України прийняв рішення про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парламент України прийняв рішення про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу

Казна та Політика
532
Верховна Рада України підтримала постанову про винесення на всенародне обговорення проекту Податкового кодексу.
Своєю постановою парламент прийняв рішення до 14 липня 2010 року передати в установленому порядку Кабінету міністрів України текст проекту Податкового кодексу, підготовленого комітетом Верховної Ради з питань податкової і митної політики до другого читання з врахуванням пропозицій всіх суб'єктів права законодавчої ініціативи.
Постановою парламент доручив Кабінету міністрів України забезпечити оприлюднення тексту проекту Податкового кодексу, а також належні умови для проведення його всенародного обговорення.
Уряду також доручили узагальнити результати всенародного обговорення проекту Податкового кодексу і до 5 вересня 2010 року подати їх до Верховної Ради.
Парламент також рекомендував уряду розробити і подати до Верховної Ради законопроект про державний бюджет України наступного року на основі нового Податкового і Бюджетного кодексів України.
Крім того, комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики доручено внести на розгляд парламенту в другому читанні доопрацьований з врахуванням результатів всенародного обговорення проект Податкового кодексу до 10 вересня 2010 року.
Постановою покладений контроль за виконанням даної постанови на голову Верховної Ради Володимира Литвина, який був і автором цієї постанови.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас