Білорусія за сприяння Світового банку створить трастовий фонд для підтримки роботи інвестагентства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусія за сприяння Світового банку створить трастовий фонд для підтримки роботи інвестагентства

Казна та Політика
154
Білорусія за сприяння Світового банку створить трастовий фонд для підтримки роботи Національного агентства інвестицій і приватизації. Про це заявив постійний представник Світового банку в Білорусії Іван Велєв журналістам у Мінську.
"На сьогоднішній день у нас є 5 мільйонів доларів, які у формі гранту готовий надати австрійський уряд", - сказав Велєв. Світовий банк буде супервайзером цього фонду. Він пояснив, що кошти фонду використовуватимуться для підтримки роботи Національного агентства інвестицій і приватизації, у тому числі для оплати консультативних послуг при проведенні тендерів. "Теоретично фонд може бути створений вже до кінця цього року. Але це досить оптимістичний погляд", - додав він.
Як повідомлялося раніше, 25 травня 2010 року президент Білорусії підписав указ, згідно з яким в країні створюється державна установа "Національне агентство інвестицій і приватизації" на основі існуючого Національного інвестиційного агентства, яке перебуває в підпорядкуванні Мінекономіки, шляхом його перетворення. Національне агентство інвестицій і приватизації займатиметься комплексним супроводом інвесторів. Агентство підкоряється уряду Білорусії і підконтрольне наглядовій раді, яку очолює прем'єр-міністр.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас