Уряд Швеції підвищив прогноз щодо зростання ВВП в 2010 році до 3,3% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Швеції підвищив прогноз щодо зростання ВВП в 2010 році до 3,3%

Казна та Політика
154
Уряд Швеції підвищив прогноз щодо зростання ВВП країни в 2010 році до 3,3%. Це на 0,8 процентного пункту вище від оцінок, зроблених навесні, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів Швеції, публікуючи черговий прогноз економічного розвитку країни. "Темпи відновлення в шведській економіці стають усе більш очевидними, що дозволяє говорити про перспективи зростання і зміцнення на ринку праці", - йдеться в повідомленні для преси.
На думку аналітиків шведського Мінфіну, позитивний розвиток в економіці країни "зміцнює державні фінанси і здатність Швеції впоратися зі зростанням економічних проблем, що виникають в результаті невизначеної фінансової ситуації в світі". "Шведська економіка є міцною і очевидною яскравою плямою в Європі, де багато країн відчувають серйозні проблеми", - відзначив міністр фінансів Андерс Борг, слова якого цитує прес-служба.
Згідно з прогнозами, безробіття в Швеції цього року очікується на рівні 8,9%, потім число безробітних почне поступово скорочуватися - до 6% в 2014 році.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас