На Львівщині борг із зарплати становить 89 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівщині борг із зарплати становить 89 млн грн

Казна та Політика
165
Станом на 1 травня на Львівщині загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати становила 89,1 млн грн і станом на 1 січня зросла на 7,2%. Про це ІМК повідомили у прес-службі Головного управління статистики у Львівській області.
У загальній структурі заборгованості 74,9% склав борг економічно активних підприємств, 14,6% - борг суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання їх банкрутами, 10,5% - борг економічно неактивних підприємств.
Порівняно з початком 2010 р., сума боргу на економічно активних підприємствах області збільшилась на 2,2 млн грн або на 3,4% і становила 66,8 млн грн. Найсуттєвіше зросла заборгованість у фінансовій діяльності та на підприємствах транспорту. Збільшення обсягів заборгованості відбулось в охороні здоров’я та наданні соціальної допомоги, державному управлінні, діяльності готелів та ресторанів, операціях з нерухомим майном, наданні комунальних та індивідуальних послуг, діяльності у сфері культури та спорту, будівництві, лісовому господарстві.
Серед економічно активних підприємств основна частина боргу припала на промислові підприємства (32,7%), будівельні організації (24,7%) та організації, які займаються операціями з нерухомим майном, орендою, інжинірингом та наданням послуг підприємцям (18%).
Кількість працівників, яким своєчасно не виплачено заробітну плату, на 1 травня становила 24,6 тис. осіб або 4,4% від кількості працівників, зайнятих в економіці області.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас