Британські компанії відзначають стрімке зростання сектора фінансових послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські компанії відзначають стрімке зростання сектора фінансових послуг

Казна та Політика
264
Активність у фінансовому секторі Великобританії підвищилася в останні 3 місяці найшвидшими темпами з вересня 2007 року, і компанії впевнені в подальшому зростанні найближчими місяцями, свідчать дані опитування, проведеного Конфедерацією британської промисловості (Confederation of British Industry, CBI).
Тим часом темпи відновлення активності у фінансовому секторі виявилися гіршими від очікування, і фінкомпанії відзначають, що обсяг їхнього бізнесу все ще залишається нижчим від середнього рівня.
"Проте фірми сподіваються, що активність посилиться в майбутньому кварталі, і планують збільшити чисельність персоналу", - заявив заступник генерального директора CBI Джон Крідленд.
Різниця між компаніями, що повідомили про збільшення і зменшення активності у сфері фінансових послуг, була позитивною і склала 9 респондентів. У наступні три місяці, як очікується, число оптимістів перевищить число песимістів вже на 63 опитаних, цей прогноз є найкращим з 1993 року.
В дослідженні CBI, що проводилося з 19 травня по 2 червня спільно з PricewaterhouseCoopers, взяли участь 73 компанії, у тому числі банки, страховики й інвестиційні фонди.
Конфедерація британської промисловості представляє інтереси 240 тис. приватних компаній, в яких працюють до третини всіх громадян країни, зайнятих в приватному секторі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас