ВВП Великобританії можуть переглянути у бік підвищення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВВП Великобританії можуть переглянути у бік підвищення

Казна та Політика
170
На цьому тижні очікується публікація остаточних даних із валового внутрішнього продукту Великобританії за I квартал. Деякі економісти прогнозують, що ці дані будуть знов переглянуті у бік підвищення, оскільки промислове виробництво, схоже, продемонструвало більше зростання, ніж передбачали попередні оцінки, передає Dow Jones Newswires.
"Промислове виробництво, ймовірно, зросло ще значніше, додавши 1,4% проти зростання на 1,2%, і цього повинно вистачити для того, щоб підштовхнути показник ВВП за I квартал вгору, - говорить Девід Пейдж, економіст Investec Securities. - Це зростання відповідатиме зростанню в IV кварталі, не дивлячись на тимчасові стримуючі чинники, що спостерігалися, включаючи підвищення ПДВ, сильні снігопади і завершення програми утилізації старих автомобілів. Це свідчить про збільшення темпів зростання загальної активності".
Однак в середньому економісти прогнозують, що зростання ВВП Великобританії не буде переглянуто в порівнянні з другою оцінкою, опублікованою минулого місяця.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас