"Аваль" підвів підсумки акції серед вкладників Нововолинського відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" підвів підсумки акції серед вкладників Нововолинського відділення

Кредит&Депозит
79
Волинська обласна дирекція банку «Аваль» підвела підсумки акції серед вкладників Нововолинського відділення (м. Нововолинськ, просп. Перемоги, 4), що проходила з 24 серпня по 24 жовтня п.р. з нагоди відкриття відділення 24 серпня п.р.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника директора Волинської обласної дирекції АППБ «Аваль» Галину Дворецьку.
За її інформацією, за умовами акції, кожен клієнт, що у період проведення акції відкрив депозитний рахунок у Нововолинському відділенні банку «Аваль», автоматично ставав учасником розиграшу цінних призів.
У результаті розиграшу, що був проведений на початку листопада в Дитячо-юнацькому центрі м. Нововолинська, з 63 учасників шість вкладників стали власниками цінних подарунків від банку «Аваль».
Як повідомили у Волинській обласній дирекції, на проведення розиграшу і нагородження переможців були запрошені клієнти відділення і представники засобів масової інформації. Усі присутні одержали сувеніри і подарунки від банку «Аваль».
На сьогодні в Нововолинському відділенні банку «Аваль» обслуговується 160 клієнтів, обсяг притягнутих коштів клієнтів практично досягає 700 тис. грн.
Нововолинське відділення пропонує практично повний перелік банківських послуг як юридичним, так і фізичним особам відповідно до законодавства, зокрема відкриття й обслуговування поточних, депозитних, пенсійних і карткових рахунків, розрахунково-касове обслуговування, здійснення комунальних платежів, грошових переказів, обмін валют, оформлення споживчих кредитів.
Режим роботи відділення: 8.30-17.30.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас