Донецька дирекція АППБ "Аваль" реалізувала зарплатний проект із ДВАТ Трест "Донецьк-Шахтопроходка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецька дирекція АППБ "Аваль" реалізувала зарплатний проект із ДВАТ Трест "Донецьк-Шахтопроходка"

Фондовий ринок
171
Донецька обласна дирекція акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» реалізувала зарплатний проект із Шахтопрохідним будівельним управлінням № 1 (ДВАТ Трест «Донецьк-Шахтопроходка»).
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Донецької ОД АППБ «Аваль».
За інформацією дирекції, у рамках проекту було емітовано понад 730 платіжних карт «Українська Віза» (Visa Classic Domectic).
«Українська Віза» є дебетною платіжною картою системи Visa International, емітованою банком «Аваль» для широкого кола клієнтів з підвищеним ступенем захисту від шахрайства і високим рівнем сервісу.
За інформацією прес-служби, власники карти «Українська Віза» банку «Аваль» мають можливість отримувати готівку зі своїх карткових рахунків за лічені секунди в установах АППБ «Аваль» (близько 1200 пунктів видачі готівки) і банкоматах (понад 300) в Україні, а також розплачуються за товари і послуги у всіх установах торгівлі і сфери послуг на території України, що приймають до оплати карти системи Visa.
При цьому банк «Аваль» пропонує власникам цих карт управління картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу і придбання товарів у розстрочку за унікальною програмою банку — «Онікс-розстрочка».
У даний час дирекцією реалізовано біля 250 зарплатних проектів, серед яких — проект для студентів і працівників Медичного університету ім. М.Горького і Донецького університету економіки і торгівлі, працівників шахти «Південно-донбаська», Артемівського заводу шампанських вин, регіонального підрозділу «Укртелеком», Донецької обласної держадміністрації, а також Донбаської регіональної і Маріупольської митниць.
Число банкоматів, установлених Донецькою дирекцією, складає 11 шт., з них 7 — у Донецьку, по одному — у Макіївці, Артемівську, Вугледарі і Краматорську.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас