Україну забудують катками і басейнами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україну забудують катками і басейнами

Казна та Політика
689
В Україні з майбутнього року щороку вводитиметься в експлуатацію 15 критих льодових палаців і 15 плавальних басейнів з 50 метровими доріжками, заявив міністр України з питань сім'ї молоді і спорту Равіль Сафіуллін.
"Ми реалізуємо нову всеукраїнську програму будівництва багатофункціональних ігрових спортивних майданчиків - "1000 майданчиків". З 2011 року щороку вводитиметься в країні 15 критих льодових палаців і 15 плавальних басейнів з 50-метровими доріжками", - сказав міністр на прес-конференції в п'ятницю в Києві.
Крім того, він пообіцяв, що вже в 2011 році в Україні буде побудовано 200 багатофункціональних спортивних майданчиків, на території яких будуть розташовані басейни і, можливо, льодові катки.
За словами Равіля Сафіулліна, з 2012 року подібних установ в Україні вводитиметься в експлуатацію "по 500 щороку".
Крім того, він повідомив, що в міністерстві створюється єдиний електронний державний реєстр всіх спортивних споруд, що існують в Україні, а також електронний державний реєстр установ оздоровлення і відпочинку.
За словами Равіля Сафіулліна, це робиться для того, щоб у нас було чітке розуміння - в якому стані перебувають наші спортивні бази, що потрібно робити і скільки для цього необхідно коштів".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас