Черновецького оточать людьми Азарова - змінять 5 замів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецького оточать людьми Азарова - змінять 5 замів

Казна та Політика
272
П'ятеро з восьми заступників мера Києва Леоніда Черновецького будуть звільнені. Про це в інтерв'ю газеті "Сегодня" заявив новий перший заступник глави столичної міськадміністрації Олександр Попов.
За словами чиновника, на зміну звільненим прийдуть люди, з якими він працював. При цьому конкретних прізвищ Попов не назвав.
"Я не хочу завчасно збурювати громадськість. Тим більше, кандидатури обговорюються і погоджуються на найвищому рівні. Оголошу вже повним пакетом", - заявив він.
В той же час, джерело, наближене до чиновника, повідомило "Сегодня", що з нинішніх заступників глави КМДА на своїй посаді залишаться троє: сам Олександр Попов, Анатолій Голубченко, яки курируює ЖКГ і енергокомплекс столиці, і керівник апарату мерії Броніслав Стичинський.
"Віктор Сивець і Ігор Добруцький, можливо, очолять главки", - заявив співрозмовник газети.
Нагадаємо, на цьому тижні стало відомо, що заступник мера Києва Денис Басс звільнився за власним бажанням. На його місце, за словами Попова, буде призначений заступник міністра з питань житлово-комунального господарства Руслан Крамаренко.
Навесні мер Києва Черновецький скоротив кількість своїх перших заступників, звільнивши Ірену Кильчицьку і Євгена Червоненка, залишивши першим замом лише Анатолія Голубченка. Також були призначені нові керівники декількох головних управлінь і комунальних підприємств.
Олександр Попов, нагадаємо, до призначення в КМДА обіймав посаду міністра з питань ЖКГ.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас