В Україні буде створений президентський кадровий резерв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні буде створений президентський кадровий резерв

Казна та Політика
187
Президент України Віктор Янукович ініціює створення системи президентського кадрового резерву.
Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави заявив у своєму виступі на засіданні Ради регіонів.
Янукович відзначив, що на сьогоднішній день підготовлено проект указу про формування президентського кадрового резерву.
За його словами, досвід інших країн, у тому числі США, Росії, Казахстану, засвідчив, що подібні кадрові резерви дозволяють сформувати "передовий загін лідерів, фахівців, здатний проводити прогресивні реформи, вести за собою людей".
Глава держави відзначив, що цією програмою передбачено відбір обдарованої молоді, яка вчитиметься в найкращих вищих навчальних закладах не лише України, але і світу, щоб потім ці молоді фахівці могли працювати в державних установах на всіх рівнях.
"Це (будуть) майбутні міністри, майбутні фахівці вищого рівня, у тому числі президенти і прем'єр-міністри", - сказав Янукович.
Також глава держави відзначив, що потрібно створити "інтерв'ю-центри", в яких виявлятимуть обдарованих працівників, зайнятих в недержавній сфері, і запрошуватимуть їх на роботу до державних установ.
"Я вважаю, що в Україні настав час якісного кадрового відбору серед молодих людей", - сказав Президент, додавши, що в державі необхідно створити високоякісне конкурсне середовище, яке сприятиме появі в державному секторі високоосвічених спеціалістів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас