Президент доручив НБУ виділити пільгове кредитування на пріоритетні проекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент доручив НБУ виділити пільгове кредитування на пріоритетні проекти

Казна та Політика
386
Президент України Віктор Янукович доручив голові Національного банку України (НБУ) Володимиру Стельмаху і Прем'єр-міністру Миколі Азарову відпрацювати пріоритетні економічні програми, під які виділятиметься пільгове кредитування. Про це він заявив, підбивачи підсумки розширеного засідання Кабінету Міністрів.
"Разом з урядом, разом із залученням глав облдержадміністрацій визначити пріоритетні напрями і домовитися, залежно від можливостей Національного банку, про значне зниження кредитної ставки для кредитування окремих проектів", - сказав В.Янукович, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.
Окрім цього, Президент доручив Стельмаху разом з Міністром аграрної політики відпрацювати питання надання пільгових кредитів для сільгоспвиробників на збір урожаю.
У свою чергу, Стельмах відзначив, що Нацбанк працює над питанням зниження кредитних ставок, зокрема, розглядається питання про можливість надання пільгових кредитів на програми, що мають особливе значення для розвитку економіки, п'ятьма державними банками.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас