У Харкові працівники заводу перекрили дорогу: вимагають зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові працівники заводу перекрили дорогу: вимагають зарплату

Казна та Політика
902
Сьогодні вранці в Харкові декілька сотень працівників державного підприємства "Харківський приладобудівний завод ім. Шевченка" перекрили дорогу, вимагаючи виплати зарплати.
Як передає кореспондент УНІАН, акція проходить поряд із прохідною заводу, перекрита вулиця Жовтневої Революції.
Робітники підприємства заблокували прохідну і заявили, що вони не припинятимуть страйк до тих пір, поки їм не виплатять зарплату.
На місці з учасниками акції спілкувалися керівники підприємства, представники профспілки. однак робітники вимагають, аби до них прибули керівники обласної влади.
Як повідомили в Харківській облдержадміністрації, "ситуація на заводі складна", борг із зарплати за 5 місяців становить близько 16 млн. грн.
45% обсягу виробництва заводу ім. Шевченка складали телефонні станції, але вже тривалий час "Укртелеком" не робить замовлень на цю продукцію, сказав представник облдержадміністрації, коментуючи ситуацію. За його словами, керівництво ОДА неодноразово зверталося до Міністерства промполітики і Кабінету міністрів з проханнями і пропозиціями вирішити проблеми виробництва і зарплати на цьому державному підприємстві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас