Citigroup залучить більше 3 млрд дол у фонди прямих інвестицій та хедж-фонди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citigroup залучить більше 3 млрд дол у фонди прямих інвестицій та хедж-фонди

Казна та Політика
171
Citigroup Inc. планує залучити більше $3 млрд до своїх фондів прямих інвестицій і хедж-фондів, не дивлячись на те, що американські законодавці розглядають можливість введення заборони на володіння банками так званими "альтернативними фондами" та інвестування в них.
Як повідомило агентству Bloomberg джерело, ознайомлене з планами Citi Capital Advisors, Citi в управлінні якої знаходиться порядка $14 млрд, цього року може залучити $1,5 млрд до фондів прямих інвестицій і $750 млн - в хедж-фонди.
Як зазначило джерело, ще $1 млрд планується залучити в хедж-фонди наступного року.
Американські законодавці продовжують погоджувати положення, що передбачають найрадикальнішу з 30-х років минулого століття реформу фінансового регулювання в США.
Прийняття цього законодавчого пакету призведе до значних змін в діяльності банків: фінансовим організаціям, які працюють з депозитами, доведеться виділити підрозділи, що ведуть власні операції на фінансовому ринку, в окремі юрособи, продати частки в хедж-фондах і фондах приватних інвестицій (так зване "правило Волкера").
Конкуренти Citigroup також не чекають остаточного прийняття законодавчого пакету. Так, Morgan Stanley минулого тижня оголосив про залучення до нового глобального фонду нерухомості $4,7 млрд, з яких $400 млн, - власні кошти інвестбанку.
Власні кошти Citigroup в Citi Capital Advisors складають $5 млрд.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас