Кабмін схвалив будівництво зони гостинності для ЧЄ-2012 з футболу на НСК "Олімпійський" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив будівництво зони гостинності для ЧЄ-2012 з футболу на НСК "Олімпійський"

Казна та Політика
124
Кабінет Міністрів схвалив будівництво і облаштування багаторівневої зони гостинності для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року на земельних ділянках державних підприємств "льодово-тренувальний каток "Крижинка", "Тенісні корти" і "Готель "Спорт", розташованих на території Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві. Про це говориться в постанові Кабміну 467 від 16 червня.
Цим документом уряд схвалив відповідну пропозицію Національного агентства із підготовки до ЧЄ-2012 і Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту.
Всі перелічені підприємства входять до сфери управління Мінсім'ї.
Кабмін доручив Нацагентству передбачити в проекті облаштування зони гостинності для проведення чемпіонату будівництво на земельних ділянках вказаних підприємств після завершення турніру критого льодового катка, залу для ігрових видів спорту і тенісних кортів.
Після турніру зона гостинності буде передана Мінсім'ї.
В свою чергу Мінсім'ї доручено забезпечити до кінця 2010 року будівництво катка в Києві і вирішити питання відносно розміщення на час підготовки і проведення ЄЕ-2012 Національного антидопінгового центру з лабораторією антидопінгового контролю.
Як повідомлялося, в травні міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Равіль Сафіуллін заявив, що в рамках реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" (Київ) будуть знесені льодовий каток "Крижинка" і тенісні корти комплексу у зв'язку з тим, що на їх нинішньому місці, згідно з вимогами УЄФА, буде побудована зона гостинності.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас