Мінекономіки пропонує передавати Держкомрезерву залишки квот на ввезення в Україну цукру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки пропонує передавати Держкомрезерву залишки квот на ввезення в Україну цукру

Аграрний ринок
179
Міністерство економіки України розробило проект урядового розпорядження "Про передання незатребуваних залишків обсягів тарифної квоти на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини в розпорядження Державного комітету України з державного матеріального резерву". Проект документу опублікований на офіційному сайті відомства.
Проектом пропонується з метою подолання негативних явищ на ринку цукру та у зв'язку з відсутністю заявок на ввезення в Україну незначних часток тарифної квоти надати право на імпорт незатребуваних залишків обсягів тарифної квоти на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини, встановленої законом України від 30 листопада 2006 р. №404-V, підприємствам, що знаходяться у сфері управління Державного комітету України з державного матеріального резерву.
Мінекономіки у встановленому порядку має здійснити розподіл незатребуваних залишків тарифної квоти в обсязі 35 тис. т; забезпечити видачу ліцензій на імпорт цукру-сирцю з тростини у встановленому порядку.
Державному комітету України з державного матеріального резерву пропонується доручити забезпечити подання підприємствами заявок на отримання ліцензій на імпорт встановленого обсягу цукру-сирцю.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас