Іпотека в США стане доступнішою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іпотека в США стане доступнішою

Кредит&Депозит
569
Американські регулятори банківського сектора в четвер запропонували змінити закон про Співтовариства взаємного інвестування (CRA), щоб допомогти залучити капітал у громади з високим рівнем заборгованості.
Відповідно до нової пропозиції, банки будуть отримувати кредит від спеціального уповноваженого банку для приєднання до Співтовариств взаємного інвестування шляхом кредитування в громадах, які отримують федеральні кошти на придбання та реконструкцію кинутих і покинутих будинків.
Програма стабілізації ринку приватного житла перебуває у віданні Департаменту США з житлового будівництва та міського розвитку. Федеральна резервна система разом з Федеральною корпорацією страхування депозитів, Управління валютного контролю, а також Управління з нагляду за ринком житла запропонували зміни в спільній заяві. Криза іпотечного ринку розорила безліч місцевих громад, члени яких звичайно мають середній або низький рівень прибутку і не можуть претендувати на кредити CRA.
Як заявив Девід Беренбаум, директор з програм Національного співтовариства реінвестування, відтепер банки зможуть заохочувати надання фінансування некомерційним організаціям, щоб виключити їх скупку і руйнування.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас