БЮТ вважає продаж 76% "Луганськтепловозу" російській компанії поступкою України за зниження Росією ціни на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ вважає продаж 76% "Луганськтепловозу" російській компанії поступкою України за зниження Росією ціни на газ

Казна та Політика
229
Депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко, прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв вважає, що продаж 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" (Луганськ) компанії "Брянський машинобудівний завод" (Росія), є поступкою уряду за зниження Росією ціни на газ. Про це говориться в повідомленні прес-служби БЮТ.
"Під виглядом прозорих конкурсів, які реально є змовою, починається черговий етап перерозподілу української власності... Зрозуміло, що нинішня влада Януковича-Азарова робить все можливе, аби державна власність України була за безцінь віддана за так званий дешевий російський газ та інші сумнівні обіцянки російської влади", - сказав Соболєв, коментуючи продаж "Луганськтепловоза".
Депутат спрогнозував, що надалі продовжаться покупки українських компаній російськими.
Як повідомлялося, Фонд державного майна визнав переможцем конкурсу з продажу 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" (Луганськ) компанію "Брянський машинобудівний завод" (Росія), яка запропонувала за даний актив 410 млн. гривень.
ФДМ вважає заниженою ціну продажу 76% "Луганськтепловозу"
Депутат Ради від фракція Блоку "НУ-НС", колишній голова ФДМ Олександр Бондар вважає, що конкурс з продажу 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" (Луганськ) був проведений формально.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас