"Правекс-Банк" збільшив терміни кредитування фізосіб на покупку житла і на придбання автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" збільшив терміни кредитування фізосіб на покупку житла і на придбання автомобілів

Кредит&Депозит
126
«Правекс-Банк» збільшив терміни кредитування фізичних осіб на покупку житла до 10 років, а на придбання автомобілів до 5 років. Про це повідомляє віце-президент «Правекс-Банку», що курирує кредитну діяльність, Ірена Кільчицька.
За інформацією кредитного департаменту «Правекс-Банку» обсяги кредитування фізичних осіб на покупку житла за десять місяців поточного року зросли більш ніж у 1,7 рази, а обсяги кредитування фізосіб на придбання автомобілів – більш, ніж у 12,3 рази. Усього ж кредитний портфель по фізичних особах за вищевказаний період зріс на 67% і склав 39% від загального кредитного портфеля. При цьому загальний кредитно-інвестиційний портфель банку за десять місяців поточного року збільшився на 41% і склав більш 529 млн. грн.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 230 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас