Тарифи на гарячу воду і тепло для юросіб в Києві можуть зрости на 16% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарифи на гарячу воду і тепло для юросіб в Києві можуть зрости на 16%

Казна та Політика
210
АЕК "Київенерго" розглядає можливість підвищення тарифів на гаряче водопостачання і централізоване опалення для юридичних осіб на 16%, повідомив журналістам перший заступник глави Київської міськдержадміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко в Києві.
"Це не наша парафія. Це парафія інспекції за цінами і "Київенерго". Вони працюють, я просто знаю (про це). Сьогодні (у вівторок) був на нараді в міністерстві економіки, там розглядали цю позицію, і я бачив, що на 16% можливе підвищення тарифів на тепло і гарячу воду", - сказав він.
Як повідомлялося, розпорядженням КМДА №392 від 31 травня 2010 року закріплено підвищення тарифів на комунальні послуги з постачання гарячою водою і централізованого опалення для населення Києва з 1 липня 2010 року на 34% і 41% відповідно.
Київська міськдержадміністрація пояснила, що підвищення тарифів на комунальні послуги викликане, в першу чергу, їх економічною необґрунтованістю і заборгованістю "Київенерго" перед НАК "Нафтогаз України", яка до 1 травня поточного року складала 2,058 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас