Азаров розкритикував "Ощадбанк" за підтримку політики Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розкритикував "Ощадбанк" за підтримку політики Тимошенко

Казна та Політика
837
Прем`єр-міністр України Микола Азаров представив керівному складу ВАТ "Державний ощадний банк України" нового голову наглядової ради Ігоря Сотуленка.
Про це УНІАН повідомили в департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України.
Азаров поставив перед керівництвом банку завдання модернізувати обслуговування клієнтів, розширити клієнтську базу і стати найбільшою з капіталізації фінустановою в Україні.
Прем`єр-міністр зазначив, що особливу увагу банк має приділити кредитуванню інфраструктурних проектів, пов`язаних з підготовкою України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 р., і кредитуванню комплексних енергозберігаючих технологій, а також будівельній галузі.
Азаров також розкритикував дії попереднього керівництва "Ощадбанку" за те, що воно, на вимогу уряду Юлії Тимошенко, погодилося кредитувати заборгованість НАК "Нафтогаз України". "Остання справа - використовувати ресурси державного банку, кошти людей для фінансування збиткових операцій у державній монополії "Нафтогаз України". Ми більше не допустимо, щоб репутація і стабільність "Ощадбанку" піддавалися ризикам. Надалі жодних кредитів монополіям ми давати не будемо", - наголосив він.
Глава уряду доручив керівництву банку впродовж місяця розробити концепцію розвитку держбанку і подати її на затвердження Кабміну.
Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України своєю постановою від 26 травня 2010 р. №359 призначив членом наглядової ради "Ощадбанку" голову наглядової ради "Укрексімбанку" Сотуленка.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас