КНР займає перше місце у світі за кількістю інтернет-користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КНР займає перше місце у світі за кількістю інтернет-користувачів

Казна та Політика
99
Китай займає перше місце в світі за кількістю користувачів мережі Інтернет, зазначається в Білій книзі "Ситуація в китайському Інтернеті", поширеній у вівторок прес-канцелярією Держради КНР.
"В теперішній час Китай вже перетворився на країну, в якій користувачів Інтернету найбільше в світі", - говориться в документі.
Такоє наголошується, що китайський уряд розглядає Інтернет як важливий інструмент вдосконалення всіх сторін життя і як засіб підвищення рівня освіченості китайського суспільства, розвитку економіки, науки і техніки, приймає заходи до його поширення і розвитку.
"Правильне будівництво, використання і управління Інтернетом має відношення до економічного процвітання і розвитку країни, державної безпеки, гармонізації суспільства, державного суверенітету, поваги до інтересів населення", - говориться в Білій книзі.
В ній підкреслюється: "Активне використання Інтернету, його розвиток на науковій основі, управління ним відповідно до закону, забезпечення безпеки - засаднича політика китайського уряду відносно Інтернету".
Уряд Китаю "послідовно дотримується принципу управління Інтернетом на основі законів, стежить за збереженням в мережі здорової і гармонійної атмосфери", - вказує прес-канцелярія.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас