Медофф обзавівся у в'язниці групою шанувальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медофф обзавівся у в'язниці групою шанувальників

Кримінал
365
Організатор найбільшої фінансової піраміди Бернард Медофф, який відбуває 150-річний термін, користується популярністю і пошаною у в'язниці серед ув'язнених, повідомляє ABC News.
Як розповів один із колишніх сусідів по камері Медоффа на ім'я Кей Сі Уайт (K.C. White), що відсидів у в'язниці Північної Кароліни три роки за пограбування банку, ув'язнені поважають фінансиста як за масштаб афери, яку йому удалося провернути, так і за те, що його жертвами стали багаті багаті люди, які хотіли заробити ще більше грошей.
У в'язниці "Батнер" у Медоффа сформувалось коло шанувальників, ув'язнені добре його прийняли і просили автографи, зазначає The New York magazine. Фінансист, проте, в основному відмовлявся їх давати: один з рідких автографів він поставив на своєму портреті, який виконав Уайт.
Співкамерники Медоффа також розповідають, що організатор багатомільярдної піраміди не розкаюється в своїх вчинках і грубо говорить про своїх жертв.
Між тим раніше висловлювалися припущення, що у Бернарда Медоффа є проблеми в спілкуванні з ув'язненими в'язниці "Батнер". В кінці грудня 2009 року він потрапив до лікарні: причини госпіталізації офіційно не розголошувалися, проте ходили чутки, що організатора піраміди побили.
Бернард Медофф був засуджений до 150 років в'язниці за шахрайство в червні 2009 року. На суді творець фонду Madoff Securities і колишній глава біржі Nasdaq повністю визнав свою провину.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас