У кишенях Юлі - вітер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У кишенях Юлі - вітер

Казна та Політика
6889
Жінка на мільйон доларів, як деколи називають екс-прем'єра Юлію Тимошенко, як і раніше, ледве зводить кінці з кінцями.
Це випливає з її декларації, яку вчора опублікувала "Українська правда". Отже, торік любителька одягу від Louis Vuitton (одна річ - від $1 тис.) заробила 219,5 тис. грн., з яких на руки отримала лише 187,7 тис., - 15,6 тис./місяць (зарплата прем'єра складала 32 тисячі, але потім Юля її урізала удвічі), все інше пішло в податок. Окрім зарплати, в Леді Ю. є квартира в Дніпропетровську на 58 "квадратів". І все! Ні будинку, ні ділянки, ні машини, ні гаража, ні рахунку в банку - нічого.
Звичайно, у Юлії Володимирівни є чоловік-бізнесмен Олександр. У 2008 р. він заробив 3 млн грн. Цього разу голова родини не вказаний в декларації: закон зобов'язав лише чиновників декларувати доходи членів родини.
До речі, в декларації Тимошенко немає інформації про те, скільки вона платить із договорів оренди. Не було цієї цифри і в її декларації за 2008 рік, хоча Юля зазнавалася, що знімає будинок під Києвом (на греблі). На питання журналістів "за скільки?", вона відсилала до своєї декларації. А на репліку: "Але там же стоять прочерки!", відповідала: "Раз там стоїть прочерк - значить, там коштує прочерк".
Цікаво, що вчора під час своєї прес-конференції Тимошенко "проїхалася" по декларації Віктора Януковича. "Я прочитаю цю декларацію, коли побачу там Сухолучьє, яке він узяв, ще не будучи президентом, коли побачу Межигір'я в повному обсязі - це більше 140 гектарів землі, частки бізнес-підприємств, які його спонсорують, коли я побачу хабарі, які по вертикалі заносять вже 100 днів", - заявила опозиціонерка. Нагадаємо, Янукович задекларував будинок в Межигір'ї, квартиру в Києві, два гаражі, рахунок в банку більш ніж на 1 млн грн. і дохід в 235 тисяч.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас