Китайський банк Agricultural Bank of China планує продати 15% частку в своєму IPO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський банк Agricultural Bank of China планує продати 15% частку в своєму IPO

Фондовий ринок
177
Китайський банк Agricultural Bank of China планує продати 15% частку в своєму першому відкритому розміщенні акцій (IPO), передає РБК з посиланням на Associated Press.
Нагадаємо, в рамках IPO компанія планує розмістити 22,235 млрд акцій на Шанхайській фондовій біржі і 25,41 млрд акцій на Гонконгській біржі. Про ціновому діапазоні паперів поки не повідомлялося.
Андеррайтерами для в IPO Гонконгу виступають наступні банки: Goldman Sachs Group Inc., JP Morgan Chase & Co., Macquarie Group Ltd., China International Capital Corp., Morgan Stanley and Deutsche Bank AG. Для IPO у Шанхаї - China International Capital Corp. і ще ряд китайських кредитних організацій.
Agricultural Bank of China - один з чотирьох найбільших банків в КНР. Ця компанія належить державі, кількість її співробітників складає більше 300 тис. чоловік. Штаб-квартира організації знаходиться в Пекіні, її представництва працюють у Сінгапурі, Гонконгу, а також в різних районах Китаю. Валовий прибуток компанії за підсумками 2009 р. склав 65 млрд юанів (9,5 млрд дол.) - що на 26% більше, ніж у 2008 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас