Венеціанська комісія готова співробітничати з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венеціанська комісія готова співробітничати з Україною

Казна та Політика
154
Представник України у Венеціанській комісії Марина Ставнійчук спростувала інформацію про розгляд сьогодні на засіданні Венеціанської комісії законопроекту "Про судоустрій і статус суддів".
"Це абсолютно недостовірна інформація, яка вчора надійшла від відповідної прес-служби. Сьогодні на засіданні Венеціанської комісії це питання не слухалося і не розглядалося проект про реформу судочинства, стосовно судочинства і статусу суддів", - відзначила Ставнійчук.
За її словами, Венеціанська комісія заслухала сьогодні інформацію про перебіг судової реформи України.
"Отже, цією інформацією керівництво Венеціанської комісії і члени Венеціанської комісії ще раз підтвердили, що вони готові до співпраці з Україною", - додала Ставнійчук.
Вчора в прес-службі народного депутата Сергія Ківалова повідомили, що в п'ятницю, 4 червня, в Італії під час засідання Європейської комісії за демократію через право (Венеціанська комісія) будуть розглянуті останні події судової реформи в Україні.
В прес-службі політика відзначили, що головною темою "українського питання" стане проект закону "Про судоустрій і статус суддів", внесений до Верховної ради президентом України Віктором Януковичем.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас