Банк "Хрещатик" підключився до системи платежів S W I F T — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" підключився до системи платежів S W I F T

Фінтех і Картки
310
Банк «Хрещатик» сьогодні успішно підключився до системи міжнародних платежів SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommuincation). Про це повідомив журналістам керівник прес-служби банку Олександр Штолько. Він заявив, що факт підключення платіжної системи банку до системи S W I F T - це свідчення зрослих можливостей «Хрещатика» у наданні нових послуг своїм клієнтам. Крім того, уведення нової системи платежів підвищує надійність і безпеку проходження платежів, сказав. А. Штолько.
Користувачами системи SWIFT в Україні є більш 70 банків, а у світі їхня кількість перевищує 7.000 у 190 країнах.
ВАТ банк “Хрещатик” у процесі підключення до SWIFT використовував останні розробки даної організації в сфері комунікацій (IP - адресацію і SWIFTNet - з'єднання), що в поєднанні з останніми версіями програмного забезпечення дозволить підвищити надійність системи.
Банківський ідентифікаційний код (BIC) ВАТ банк «Хрещатик» - KHRCUAUK – починає діяти в активному режимі з 09.12.2002 р.
Довідка
Банк "Хрещатик" відноситься до групи середніх банків. Більш 70% його акцій належать комунальним підприємствам Києва і комерційним підприємствам. Основні показники на 1.11.2002 року: фінансовий результат – 4,66 млн.грн., капітал – 72,9 млн.грн., обсяг кредитно-інвестиційного портфеля – 239,3 млн.грн., валюта балансу – 347,1 млн.грн. Банком була оголошена емісія акцій на 40 млн. грн. для збільшення статутного капіталу до 100 млн. грн.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас