Азаров кличе в Україну Mitsubishi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров кличе в Україну Mitsubishi

491
Прем'єр-міністр Микола Азаров пропонує компанії Mitsubishi Heavy Industries (Японія) взяти участь у будівництві сміттєпереробного заводу в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.
"Вкладайте ресурси в будівництво сміттєпереробного заводу, він буде у вашій власності, і, я думаю, ви зможете окупити витрати на його спорудження і працювати прибутково", - сказав Азаров під час зустрічі з головою компанії Кадзуо Цукудою.
Прем'єр пообіцяв сприяння Кабінету міністрів компанії в даному питанні.
Під час зустрічі Азаров також висловив зацікавленість в реалізації низки спільних інвестиційних проектів.
Зокрема, Україна зацікавлена в модернізації вітчизняної теплоенергетики, використанні технологій теплових насосів і когенераційних систем для промислових підприємств.
Прем'єр запропонував японській компанії активізувати співпрацю в створенні спільних підприємств.
Нагадаємо, що в 2009 році Mitsubishi Heavy Industries заявляла про готовність здійснювати постачання необхідного устаткування для реалізації в Україні проектів з енергоефективності.
В лютому головне управління комунального господарства Київської міської державної адміністрації домовилося з будівельно-комерційною фірмою "Граніт" (Київ) про розробку проекту будівництва сміттєспалювального заводу біля теплоелектроцентралі №6 у Деснянському районі Києва.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас