Донецький "Шахтар" виграв "справу Матузалема", отримає понад 13,5 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецький "Шахтар" виграв "справу Матузалема", отримає понад 13,5 млн євро

175
Футбольний клуб (ФК) "Шахтар" (Донецьк) виграв у Федеральному трибуналі Швейцарії так звану "справу Матузалема", внаслідок чого іспанський ФК "Сарагоса" зобов'язаний виплатити донецькому клубу понад 13,5 млн євро, повідомляється на веб-сайті ФК "Шахтар".
"3 червня в офіс ФК "Шахтар" прийшло повідомлення про рішення Федерального трибуналу Швейцарії, в якому йдеться, що позовні вимоги Матузалема і футбольного клубу "Сарагоса" повністю відхилені. Тобто відповідачі (ФК "Сарагоса" і Франселіно Матузалем) зобов'язані виплатити футбольному клубу "Шахтар" понад 13,5 млн євро, включаючи суму боргу і пеню за прострочення платежу", - повідомляє сайт донецького клубу в четвер.
Крім того, Федеральний трибунал Швейцарії поклав всі судові витрати з розгляду апеляції на Ф.Матузалема і ФК "Сарагоса". "Мотиви, якими керувався трибунал, будуть доведені до сторін пізніше", - відзначено в повідомленні.
Екс-капітан донецького "Шахтаря" Ф.Матузалем 5 липня 2007 року покинув команду, розірвавши чинний контракт в односторонньому порядку, і підписав договір з іспанською "Сарагосою". У зв'язку з цим "Шахтар" протягом останніх років вів судові тяжби з футболістом і іспанським клубом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас