В Черновецького заперечують, що дві комунальні фірми розтратили 55 бюджетних мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Черновецького заперечують, що дві комунальні фірми розтратили 55 бюджетних мільйонів

Казна та Політика
324
Київська міська державна адміністрація заперечує розтрату посадовими особами комунального підприємства "Інженерний центр" і міського Центру серця понад 55 млн. гривень бюджетних коштів, призначених для закупівлі медичного обладнання. Про це повідомила прес-служба мерії.
Керівники вказаних установ Ольга Махнєва і Борис Тодуров відповідно відзначають, що закупівля медобладнання для Центру серця проводилися до 2008 року, а в 2008-2010 роках закупівлі не здійснювалися, і бюджетні кошти на ці цілі не прямували.
Також Махнєва повідомила, що за час будівництва і роботи Центру в 2005-2010 роках правоохоронні органи провели 22 перевірки його роботи.
Крім того, ще 8 перевірок стосувалися медобладнання, причому остання пройшла в квітні. "Жоден факт порушень перевірками не зафіксовано", - стверджує Махнєва.
Тому вона називає інформацію про фінансові порушення неправдивою.
Нагадаємо, слідче управління ГУ МВС в Києві 25 травня порушило кримінальну справу за фактом розтрати службовими особами КП "Інженерний центр" і Центру серця понад 55 млн. гривень бюджетних коштів, призначених для закупівлі медобладнання.
Справу порушено по статті 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
В грудні 2007 року Київміськадміністрація відкрила Центр серця по вулиці Братиславській, 5-а в Деснянському районі Києва.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас