У Мінбудівництва вважають, що працювати на "Олімпійському" треба швидше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінбудівництва вважають, що працювати на "Олімпійському" треба швидше

Казна та Політика
150
Міністерство регіонального розвитку і будівництва вважає за необхідне ліквідувати відставання від графіка реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві до вересня. Про це заявив перший заступник міністра регіонального розвитку і будівництва Анатолій Беркута.
Він відзначив, що відставання від графіка складає 2 місяці, наполігши, що воно має бути ліквідоване вже в серпні.
"Сьогодні відставання обчислюється 2 місяцями. Реально (його ліквідувати) - серпень місяць, і відставання не те, що буде, - воно мусить бути ліквідоване, інакше, якщо воно не буде ліквідовано, ми далі технологічно не вміщаємося", - вважає Беркута.
При цьому заступник міністра заявив, що нічого не знає про те, що Кабінет Міністрів планує здолати відставання від графіка реконструкції НСК "Олімпійський" до лютого 2011 року, відзначивши, що він не чув такої інформації від віце-прем'єр-міністра Бориса Колесникова.
Нагадаємо, Колесников заявив, що Кабмін планує здолати відставання від графіка реконструкції НСК "Олімпійський" до лютого 2011.
За його словами, вже в липні 2011 року спорткомплекс планується здати в експлуатацію.
В квітні Кабмін передав НСК "Олімпійський" з сфери управління Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту в сферу управління Національного агентства з підготовки до ЧЄ-2012 з футболу.
В березні Колесников прогнозував ліквідацію відставання від графіка реконструкції спорткомплексу до 1 вересня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас