"Регіонали" не поспішатимуть із "податковими канікулами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Регіонали" не поспішатимуть із "податковими канікулами"

Казна та Політика
1423
Законопроект про введення податкових канікул для малого бізнесу ще не готовий. Про це в коментарі агентству ІМК сказав народний депутат України від фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов.
"Партія регіонів сформулює своє ставлення до цього законопроекту лише коли побачить його у вигляді документа", - зазначив нардеп.
Відносно того, чи збирається Партія регіонів виконувати передвиборчу обіцянку Віктора Януковича про введення податкових канікул для малого бізнесу і коли буде внесений відповідний законопроект, Владислав Лук’янов сказав: "Аби відповісти на це питання, потрібно розглянути поточні економічні процеси, потрібно визначитися з наповненням бюджету, з вартістю законопроекту і з тим, що ми втрачаємо в тому або іншому випадку".
Нагадаємо, опозиційний уряд вимагатиме поставити на розгляд Верховної ради в середу, 2 червня, законопроект про введення податкових канікул для малого бізнесу.
Водночас Лук’янов вважає несерйозною ініціативу опозиції: "В опозиції багато пропозицій і жодної конструктивної. Зараз навіть йдеться не про якийсь готовий законопроект, а про те, що нібито потрібно ввести податкові канікули, але незрозуміло чому і незрозуміло в якій формі", - заявив він.
"З одного боку вони (опозиція) заявляють про те, що криза вже закінчилася, тоді для чого потрібно вводити пільгові канікули? Або якщо вони вважають, що є загроза кризи, то хотілося б зрозуміти, в чому вони її бачать", - додав він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас