Бразилія вимагає 100 млрд дол на дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бразилія вимагає 100 млрд дол на дороги

Казна та Політика
187
На думку експертів урядового Інституту прикладних економічних досліджень, таку суму необхідно витратити на розвиток і управління дорожньою інфраструктурою країни.
Інвестиції в дорожню мережу збільшилися з 1999 по 2008 роки майже в чотири рази. Однак сума, що виділяється державою, становить лише 13% від необхідної, повідомляє Latin American Herald Tribune.
За оцінками Інституту, 70% всіх доріг, що знаходяться у веденні держави, потребують ремонту або реконструкції. При цьому дві третини нових проектів не реалізуються в необхідні терміни - в основному через бюрократичні перешкоди.
Зазначимо, в даний час індустрія будівництва в Бразилії знаходиться на підйомі, що пов'язане з активним економічним розвитком країни. Зокрема, уряд має намір реалізувати масштабний план будівництва нового житла з метою ліквідації хащів. Будівництво об'єктів інфраструктури, а також готельної нерухомості є особливо актуальним у зв'язку з проведенням Чемпіонату світу з футболу 2014 року і Олімпіади в Ріо-де-Жанейро двома роками пізніше.
Сприятлива ситуація у сфері будівництва і нерухомості залучає до Бразилії крупних міжнародних інвесторів.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас