БЮТ підрахував скільки буде коштувати реорганізація КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ підрахував скільки буде коштувати реорганізація КМДА

Казна та Політика
289
Київська фракція БЮТ підрахувала, що на реорганізацію структури КМДА необхідно витратити 100 мільйонів гривень. Про це сьогодні на пленарному засіданні сесії Київради повідомив депутат міськради від БЮТ Олексій Давиденко.
"Фракція БЮТ підрахувала, що реорганізація лише одного Управління охорони здоров'я, зміна печаток, штампів та інших основних документів, коштуватиме 6,2 мільйона гривень. Якщо помножити на кількість управлінь, які хочуть змінити в структурі КМДА, то виходить, що необхідно витратити 100 мільйонів гривень на реорганізацію всіх управлінь", - сказав депутат.
Давиденко також зазначив, що постанова Кабміну від 2008 року зі зміні структури КМДА несе рекомендаційний характер, а значить, є необов'язковою.
"На сьогодні кадровий резерв "Регіонів" (фракції Партії регіонів в Київраді) настільки великий, що для того, аби працевлаштувати всіх в столиці, треба змінити структуру. А в даному випадку ми просто переводимо людей по новій кадровій структурі, звільняємо тих, хто зараз працює, і ставитимемо людей з "Регіонів", - заявив він.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас