Російські прикордонники обстріляли Газель, що їхала з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські прикордонники обстріляли Газель, що їхала з України

Казна та Політика
696
В Курській області на кордоні з Україною російські прикордонники застосували зброю, аби зупинити Газель з контрабандним товаром.
"Близько 4 годин ранку минулої неділі російський прикордонзагін спробував зупинити Газель, яка перетнула кордон і їхала в РФ, але водій став здійснювати такі маневри, що трохи задавив наших співробітників", - повідомили в понеділок в прикордонуправлінні ФСБ Росії по Курській області.
Після цього старший прикордонзагону дав команду відкрити вогонь по Газелі. Прикордонники відкрили вогонь в повітря, потім по колесах мікроавтобуса. Але і це ніяк не вплинуло на порушників, відзначило джерело.
За його словами, тоді прикордонники перекрили мікроавтобусу дорогу на службовому КАМАЗі. Лише після того, як вантажівка зіткнулася з Газеллю, порушники зупинилися.
Коли стали оглядати машину, виявилось, що в ній везли контрабандний товар.
"Люди, які супроводжували товар, затримані. Один з них вже був судимий за порушення кордону", - додав представник прикордонуправління.
Як повідомлялося, прикордонники Луганського загону затримали 21-річного жителя міста Свердловська Луганської області, який ніс у Росію близько двох кілограмів амоніту і електродетонатор.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас